Outo joulutipu Sauvossa

1
Ilme on vähän yrmy mutta jouluntoivotus iloinen.

Sauvossa on ihmetelty joulun alla ”outoa tipua”, joka liikkuu salaperäisesti öisin eri paikkoihin. Se on nähty ainakin Kalles Backan pihalla joululauluillan aikana ja seuraavan päivänä jo Sauvon palvelukeskuksen pihalla. Tapaninpäivänä tipun bongasi kuvan lähettänyt Kari Laaksonen.

Ilme on vähän yrmy mutta jouluntoivotus iloinen.
Ilme on vähän yrmy mutta jouluntoivotus iloinen.

1 KOMMENTTI

  1. Hei,
    kaikki Selkulaiset tietävät tämän salaperäisen pöllön alkuperän, ja ne jotka kävivät kesällä katsomassa kesäteatteria sen teemaan perustuvaa satua vahtistenmäellä. Eli Pekka Törmän ja Lehtikankareen Tapanin toteuttama pöllö, ja jos saan paljastaa……. pitää kysyä Tapanilta lupa, hänen ovelasta piristävästä yöllisestä pöllön siirroista.
    Terveisin Dunja, Selku ry maskeraaja.

Kommenttien lisääminen on estetty.