Paimion luottamuspalkkioita ei leikata

2

Paimion kaupunginhallitus päätyi torstaina äänestyksen jälkeen (äänin 6 – 4) esittämään valtuustolle, että luottamushenkilöiden palkkioita ei leikata, vaikka asian valmistelusta päätettiin vuoden 2014 talousarvion käsittelyn yhteydessä lokakuun lopussa. Koko kaupungin tasolla luottamushenkilöpalkkiot olivat viime vuonna 100 261 euroa.

2 KOMMENTIT

  1. Minusta jokainen on palkkionsa ansainnut ja puolueet tarvitsevat rahaa toiḿintoihinsa.Seurakunnassa lopetettiin aikoinaan heikon talouden aikaan palkkioiden maksu ja lautakuntiin ei saanut enään luottamushenkilöitä kokoon niin montaa ,että päätösvalta säilyisi.Näin kovana aikana ei tällaisesta edes kannata puhua,ei sillä kukaan rikastumaan pääse.

  2. Palkkioista ei olla luopumassa, kyse oli yhteisiin säästötalkoisiin osallistumisesta palauttamalla saatu korotus eli palaamalla vuoden 2012 palkkiosääntöön. Jos ollaan valmiita leikkaamaan kuntalaisten etuja, tulee olla valmis leikkaamaan myös omia etuja.

Kommenttien lisääminen on estetty.