Piparitalo-kilpailun voitto ratkesi

0
Titus Joutsia ei ollut kertonut kavereilleen, että hän on Veikkarin piparikoulun leipoja.
Titus Joutsia ei ollut kertonut kavereilleen, että hän on Veikkarin piparikoulun leipoja.
Titus Joutsia ei ollut kertonut kavereilleen, että hän on Veikkarin piparikoulun leipoja.

Paimion kauneimpien piparkakkutalojen äänestystulos julistettiin tiistaina illalla Joulu6:kko-tapahtumassa. Lasten sarjan voitti Titus Joutsia, joka oli leiponut Veikkarin koulun. Aikuisten sarjan voitti Kati Lehtimäen ja Maarit Kujanpään tekemä Varkki.

– Kilpailuun tuli yli 1500 ääntä, ja kaikki talot saivat runsaasti ääniä. Kilpailu oli hyvin tasaista, ja lasten sarjassa viimeisen päivän äänet ratkaisivat, kertoo kilpailua järjestämässä ollut Laura Lankinen.

Lisää piparkakkutaloista 13.12.2013 Kunnallislehdessä.

Täältä voit vielä katsoa kilpailuun osallistuneet piparitalot