Sairaanhoitopiiri palaa strategiaan tammikuussa

0

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hallitus päätti tänään, että se käsittelee kuntayhtymän valtuuston uuteen valmisteluun palauttamaa sairaanhoitopiirin strategiaa koko päivän mittaiseksi kaavaillussa seminaarissa tammikuussa. Sen jälkeen strategialuonnoksesta pyydetään lausunnot kaikilta jäsenkunnilta. Strategiaa käsitellään vielä laajasti myös sairaanhoitopiirin oman henkilökunnan keskuudessa.
Hallitus päätti pyytää virkamiehiltä seuraavaan, 17.12. pidettävään kokoukseensa suunnitelman siitä, miten henkilöstön osallistuminen strategian jatkovalmisteluun mahdollistetaan. Oman strategiaseminaarinsa hallitus päätti pitää 17.1.2014.
Strategiaehdotus palautettiin uuteen valmisteluun, kun suunnitelma mm. Salon sairaalan synnytysten ja lastenosaston siirrosta Tyksiin nostatti aietta vastustavan kansanliikkeen.