Lastensuojelu ontuu ja onnistuu

1
Olkkarissa työskentelevät muun muassa perhetyöntekijä Tiina Saarinen-Salmi, psykiatrinen sairaanhoitaja ja erityistason perheterapeutti Marko Håkansson, psykologi ja hankevastaava Heidi Joutsiniemi, psykiatrinen sairaanhoitaja Riikka Okko-Holck sekä toimintaterapeutti Essi Himberg.

 

Olkkarissa työskentelevät muun muassa perhetyöntekijä Tiina Saarinen-Salmi, psykiatrinen sairaanhoitaja ja erityistason perheterapeutti Marko Håkansson, psykologi ja hankevastaava Heidi Joutsiniemi, psykiatrinen sairaanhoitaja Riikka Okko-Holck sekä toimintaterapeutti Essi Himberg.
Olkkarissa työskentelevät muun muassa Tiina Saarinen-Salmi, Marko Håkansson, Heidi Joutsiniemi, Riikka Okko-Holck sekä Essi Himberg.

Paimion lastensuojelu on tällä hetkellä ruuhkautunut. Uusien lastensuojeluilmoitusten käsittelyajat ovat venyneet ja vanhat asiakkuudet ovat jääneet roikkumaan. Lastensuojeluilmoitusten määrä ja lasten sijoitukset kodin ulkopuolelle ovat lisääntyneet viime vuonna jyrkästi, ja samaan aikaan kaupungin käsipareista on pula.

Sen sijaan Sauvossa lastensuojelun tilanne on rauhallinen, ja Kaarinassa on vihdoinkin koettu onnistumisen kokemuksia. Uusi työmuoto Olkkari on otettu innostuneena vastaan.

Lisää lastensuojelusta ja Olkkarista 28.1.2014 Kunnallislehdessä.

1 KOMMENTTI

  1. Paimiossa halutaan lapsi sijoitukseen vaikka ei ole mitään aihetta sijoitukseen.onneksi tajusin hakea tukea muualta ja he kertoivat kaupungin sossuille ettei sijoitukselle ole laillista syytä.olisivat ottaneet lapsen kotoaan ihan vain helpotttaakseen omia töitään.huh hu!

Kommenttien lisääminen on estetty.