Paimion tilinpäätösennuste valmistui

0
Viime vuodesta tehdään nyt tilinpäätöstä.

 

Viime vuodesta tehdään nyt tilinpäätöstä.
Viime vuodesta tehdään nyt tilinpäätöstä.

Paimion viime vuoden tilinpäätösennuste on valmistunut. Tilinpäätökseen on myöhemmin tulossa vielä muutoksia, muun muasas siksi, että sairaanhoitopiiriltä saadaan lopulliset luvut vasta tammikuun lopulla.

Tilinpäätösennusteen mukaan toimintatuottoja tuli 32 miljoonaa. Tästä potista vesihuoltolaitoksen yhtiöittäminen vastasi 22 miljoonasta euron osuudesta.

Virallinen käyttötalouden toimintakate on –29 miljoonaa euroa, mikä on 17 miljoonaa euroa vuoden 2012 toimintakatetta parempi. Todellinen oman toiminnan toimintakate on –51 miljoonaa euroa. Se on heikentynyt 11 % vuoteen 2012 verrattuna.

Lue lisää 24.1.2014 Kunnallislehdestä.