Poliisilla työläs torstai

1

Lounais-Suomen poliisilla on ollut liikenteen työllistämä torstai.  Päivän mittaan alueella on tapahtunut jo parikymmentä liikenneonnettomuutta. Suurimmassa osassa on selvitty peltivaurioin, mutta muutamissa on tullut myös loukkaantuneita.

Päivän vakavin onnettomuus tapahtui ennen puolta päivää Pöytyällä valtatie 9:llä, kun 82-vuotias Littoisista kotoisin oleva mies loukkaantui vakavasti ajettuaan avolavakuorma-autollaan tukkirekan perään.

Ohikulkutiellä Orikedon kohdalla olevalla tietyömaalla henkilöauto törmäsi kello 10 liikenteenohjausajoneuvon perään. Henkilöauto oli matkalla Raision suunnasta kohti Piikkiötä. Tietyömaan kohdalla nopeusrajoitus oli pudotettu normaalista 100 kilometristä 50:een kilometriin tunnissa. Henkilöauto ei ilmeisesti ollut pudottanut nopeuttaan rajoitusten sekä varoitusten edellyttämällä tavalla.

1 KOMMENTTI

  1. Eilen illalla oli ennen klo.19.00 Kaaritien ja Alvar Aallontiellä sinisiä vilkkuvaloja ja paikalla poliisi , palomiehiä ja hinausauto sekä rutussa olllut punainen henkilöauto

Kommenttien lisääminen on estetty.