Koulukyyti syvään ojaan Osmalahdessa

0

Lounais-Suomen poliisi sai tänään keskiviikkoaamuna kahdeksan aikaan ilmoituksen, jonka mukaan koulukyydissä ollut linja-auto oli suistunut ojaan Sauvossa, Osmalahdentien ja Vanha Karunantien risteyksessä. Osmalahdentien suunnasta tulleen linja-auton oli tarkoitus kääntyä T-risteyksestä vasemmalle, mutta liukkaalla tiellä se ei lähtenytkään kääntymään vaan liukui suoraan risteyksen yli syvään ojaan. Auton vauhti oli hiljainen.
Linja-auto pysähtyi vasta pientareen pohjalla, kun auton keulan osui peltoon. Auto jäi pyörilleen eikä vaurioitunut merkittävästi.
Linja-autossa oli tapahtumahetkellä kyydissä 28 koululaista, joista kukaan ei alustavien tietojen mukaan loukkaantunut. Koululaiset kuljetettiin toisella linja-autolla Sauvon koulukeskukseen, jossa poliisipartio, Kemiön ensihoitohenkilöstö sekä koulun opettajat ja rehtori kävivät tapahtumaa läpi lasten kanssa. Koulu järjestää tarvittaessa lapsille kriisiapua tapahtuman johdosta.