Nuori autoilija kaahasi motarilla

0

Nuorehko mies ajoi henkilöautolla huomattavaa ylinopeutta VT 1:llä Paimion kohdalla. Auton nopeudeksi mitattiin tutkalla 148 km/h. Tiellä oli tapahtuma-aikaan 80 km/h nopeusrajoitus. Ylinopeuden suuruuden vuoksi asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena  ja auton kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Kaarinassa poliisi otti kiinni kaksi rattijuoppoa. Keski-ikäinen mies kuljetti henkilöautoa 1,2 promillen humalassa Littoistentiellä 1.2. klo 00.30 aikaan. Mies oli menettänyt ajokorttinsa jo aiemmin. Asiaa tutkitaan nimikkeillä törkeä rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Noin 30-vuotias mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä Rantayrtinkadulla ja puhalsi alkometriin 1,4 promillen lukemat. Miehellä ei ole koskaan ollut ajokorttia. Asiaa tutkitaan nimikkeillä törkeä rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.