Oppilaat toimittajina

2

SANOMA-lasten-yleis3PAKSanomalehtiviikon kunniaksi joukko piikkiöläisiä alakoululaisia sai tehdä artikkeleita Kunnallislehteen. Niemenkulman koulun viitos- ja kuutosluokkalaisten ryhmä otti tehtäväkseen ideoida ja toteuttaa aukeaman verran juttuja.

Oppilaat muun muassa haastattelivat eka- ja tokaluokkalaisia siitä, miltä koulun alku on tuntunut, tekivät kouluruoka-galluppia ja kertoivat vlogaajasta. iPadit pääsivät tietenkin juttuihin mukaan.

Oppilaiden artikkelit ovat luettavissa 4.2.2014 Kunnallislehdestä. Digilehden voi Sanomalehtiviikolla lukea ilmaiseksi.

2 KOMMENTIT

  1. Toimittajan työ oli mukavaa ja mielenkiintoista. Haastattelujen tekeminen ja kysymysten keksiminen oli kivaa. Haastateltavat olivat innostuneita haatatteluista, niin kuin myös me haastattelijat. Juttuja oli hauska keksiä ja kirjoittaa. 😀

    tähtitoimittaja

  2. Minun mielestäni toimittajana oleminen oli todella mukavaa. Eka- ja toka luokkalaiset olivat innostuneita haastattelusta. Meillä oli kuusi kysymystä, joihin he vastasivat. Me otimme kuvia ja juttu oli valmis. 🙂

    tuikkiva tähtönen

Kommenttien lisääminen on estetty.