Paimion kaupunginhallitus esittää kiertoliittymää

0

Paimion kaupunginhallitus päätti tiistai-iltaisessa kokouksessaan äänin 4-6 esittää kaupunginvaltuustolle, kaupunginjohtajan ehdotuksesta poiketen, että vuonna 2014 rakennetaan kiertoliittymä Kaaritien ja Alvar Aallon tien risteykseen MAL-hankkeena. Päätös vastaa  valtuustossa 12.12.2013 yllättäen tehtyä päätöstä, jossa kevyenliikenteen väylä Tammisiltaan siirtyi suunnitelmakauden ulkopuolelle. Kaupunginhallituksen ääänestyksessä kiertoliittymä-vaihtoehdon kannalla olivat Satu Nurmi (kesk.), Timo Ilola (kok.), Heikki Kuparinen (kesk.), Markku Määttänen (kesk.) ja Seppo Santala (kok.) sekä puheenjohtaja Jukka Hongisto (kok.). Kevyenliikenteen väylän MAL-hankkeen puolesta äänestivät Timo Virta (sd.), Sini Heino (vihr.), Eeva Heurlin (kd.) ja Carita Mäkinen (sd.).