Varo Yritysrekisteri-huijaria!

0

Sauvon Yrittäjät ry kerää parhaillaan yhteystietoja Sauvon palveluoppaaseen, mutta samaa työtä tekevät myös huijarit. He soittelevat yrityksiin Sauvon yritysrekisterin nimissä. Lasku seuraa perässä, mutta palveluoppaaseen yhteystiedot eivät päädy.

Moni sauvolainen yrittäjä tietää tästä meidän palveluopashankkeestamme, mutta ei sen nimeä sauvopalvelee. Moni saattaa mennä lankaan ja kuvitella, että soittaja on meidän asialla, harmittelee Sauvon yrittäjien puheenjohtaja Anna-Maija Immaisi.

Suomen Yrittäjien mukaan huijausten tekijänä on Yritysrekisteri.com. Kun aiheettoman laskun saanut yrittäjä on soittanut asiakaspalvelun numeroon (0600 94449) selvittääkseen asiaa, soittaminen on maksanut 25 euroa minuutilta, vaikka laskussa soiton on ilmoitettu maksavan vain 1,75 euroa minuutilta paikallisverkkomaksun lisäksi.

Yritysrekisteri.comin takaa löytyy Suomen Rekisteripalvelut Oy -niminen tamperelainen yhtiö. Verkkosivuilla www.yritysrekisteri.com asiakaspalvelunumeroon soittamisen hinta kerrotaan totuudenmukaisesti.