Yllätysstoppi kiertoliittymälle ja Tammisillan pyörätielle

6

LiikenneympyraPitkä kiista siitä, rakennetaanko kiertoliittymä Kaaritien ja Alvar Aallon tien risteykseen vai kevyen liikenteen väylä Paimion keskustasta Tammisiltaan, sai torstaina 13.2.2014 yllätysratkaisun: kumpaakaan ei toteuteta.

Ville Valkonen (kok.) teki Paimion valtuustonkokouksessa ehdotuksen, että kaupunki säästää eikä rakenna kumpaakaan. Ehdotus tuli äänestyksen jälkeen valtuuston lopulliseksi päätökseksi.

6 KOMMENTIT

  1. eiköhän taas tapahdu, kun päättäjien oma muksu loukkaantuu kaaritiellä. miksi se ees tehtiin. itse painoin 80 luvulla vanhaa sairaalantietä vistalle kouluun vartioimattoman tasoristeyksen kautta.kaikki sujui ja mitään ei sattunut…isotalon markuksen kanssa. niiden isä meinasi autolla kerran jäädä junan alle,mutta siitäkin selvittiin. uusi tie tehtiin ihan turhaan!

  2. Hävetkää päättäjät, aivan päätöntä päätöksentekoa. Kiertoliittymää ei tarvita, mutta pyörätie tarvitaan, mutta teille ei raha kelpaa. Tätä on politiikka!

  3. Niinpä. Paljon on vettä virrannut Paimionjoessa, ennenkuin näät puupäät vihdoin keksi, ettei meillä mitään rahoja ole näihin tuikitarpeellisiin hankkeisiin. Itse olin toki Paimiontien pyörätien puolella, mutta ootetaas seuraava puolivuosisataa. Itse en kyllä varmaan oo näkemässä… Alvar Aallontien risteyksessä ei ole mitään vaarallista jos nyt hiukan muistaa autokouluoppeja.

  4. Ei toteudu tämä eikä mikään muukaan hanke, kiitos hiihtoputken. Pyöräilyn sijaan mennään hiihtämään, kun ei muuta voida…

  5. Muutama asia olisi tässä pyörätie- ja tonttikeskustelussa hyvä muistaa. 1. Jos jostakin saadaan puolet rahasta se tarkoittaa, että toinen puoli pitää maksaa itse. 2. Osa valtuutetuista vastusti (säästösyistä) sekä pyörätie/liittymää että tonttimaan hankintaa.

Kommenttien lisääminen on estetty.