Kaarina-mitali Sauvon Säilykkeelle

0

Tämän vuoden Kaarina-mitalin saaja on Sauvon Säilyke Oy. Palkinto julkistettiin viime perjantaina Kaarinan Yrittäjyysviikon päätöstilaisuudessa, Valoa ja Virtaa -yrittäjäjuhlassa. Kaarina-mitalin saamisen edellytyksenä on, että yritys on lisännyt työpaikkoja Kaarinassa tai tehnyt kaupunkia tunnetuksi myönteisellä tavalla tai muuten toiminnallaan edistänyt Kaarinan kaupungin tavoitteita.
Piikkiön Pukkilan teollisuusalueella sijaitseva Sauvon Säilyke jalostaa avomaankurkkua, punajuurta, porkkanaa, sieniä ja muita kasviksia vuosittain yhteensä yli 5 000 tonnia. Sauvon Säilyke jalostaa kolmasosan Suomessa kulutetusta säilykekurkusta. Tuotteet markkinoidaan sekä omalla Sauvon-tuotemerkillä että lisäksi usealla eri kaupan tuotemerkillä. Asiakkaina ovat vähittäiskaupat, suurtaloudet ja elintarviketeollisuus.