Kaarina nousee Suomisarjaan, Paimio pelaa playoff-finaalissa

0

Peimarin alueen – tässä tapauksessa Kaarinan ja Paimion – jääkiekkoilu elää tällä hetkellä kaikkien aikojen riemukkainta nousukauttaan. Tepsin ja TuTo:n jälkeen Varsinais-Suomen parhaat edustusjoukkueet ovat tällä hetkellä Kaarinan Kiekko-Pojat, Paimion Haka Hockey ja Naantalin VG-62.

Viime viikonloppuna KaKiPo varmisti kahdella peräkkäisellä karsintasarjavoitolla nousunsa ensi kaudeksi Suomisarjaan. Haka puolestaan selviytyi II-divisioonaan Länsirannikon alueen playoff-finaaliin kukistettuaan Lauttakylän Lujan viikonlopun otteluparin jatkoerässä lauantai-iltana Huittisissa.

Kaarinalla on vielä kaksi karsintaottelua jäljellä, mutta ne ovat sarjanousun kannalta merkityksettömiä. Silti saattaa käydä niin, että Kaarinalla on sunnuntai-iltapäivänä kotihallissaan ennätysyleisö, kun se kohtaa toisen sarjanousijan Porvoon Huntersin.

Täyttä on varmasti myös Paimion hallissa perjantai-iltana, kun Haka saa ensimmäisessä finaaliottelussa vastaansa Naantalin VG:n. Jälkimmäinen ja ratkaiseva playoff-finaali pelataan Naantalissa sunnuntaina puoliltapäivin.

Lue lisää Kunnallislehdestä tiistaina 25.3.