Miljoonavoitto tuli viime hetken päähänpistosta

0
avustukset aihekuva

Joskus viime hetken päähänpisto voi muuttaa elämän. Näin kävi paimiolaismiehelle, jonka juuri ennen peliajan sulkeutumista rastittama lottorivi toi hänelle 1,4 miljoonan euron voiton.

Helmikuun viimeisessä lottoarvonnassa (kierros 8/2014) löytyi kaksi täysosumaa, ja 2,8 miljoonan euron potti jakautui Paimioon ja Turkuun. 1,4 miljoonaa euroa voittanut paimiolaismies kävi Veikkauksen pääkonttorilla juomassa kahvit voiton kunniaksi ja kertaamassa lottovoiton jälkeisiä tunnelmiaan.

Paimiolaismies oli ollut koko lauantai-illan töissä ja palasi hieman ennen kymmentä käymään pikaisesti kotona. Samalla hänelle juolahti mieleen, että vielä ehtisi jättää lottorivit illan arvontaan. Peliajan sulkeutumiseen oli muutama minuutti aikaa.

– Pelitilillä sattui olemaan seitsemän euroa rahaa. En olisi enää ehtinyt siirtää lisää rahaa pelitilille, joten pelasin niillä seitsemällä eurolla netin kautta seitsemän hajariviä Lottoa ja lähdin siitä saman tien takaisin töihin, mies kertasi onnekkaan illan kulkua voittokahvien lomassa.

Viime hetken toiminta kannatti, sillä kun mies palasi aamuyöllä töistä kotiin, häntä odotti elämänsä yllätys.

– Ajattelin, että tarkistan Loton heti ja avasin koneen. En ollut uskoa silmiäni, kun näin, että olin saanut seitsemän oikein. Sillä kertaa jäi kyllä yöunet väliin.

Valvotun yön jälkeenkin lottovoitto on pyörinyt mielessä tiuhaan, mutta elämä on jatkunut normaalisti. Ensimmäinen voittorahoilla tehtävä hankinta on jo tiedossa, ja mies suuntasikin suoraan voittokahveilta autokauppaan.

– Vähän uudempaan malliin päivitän autoa, mutta ihan uutta en vieläkään kyllä hankkinut, mies kertoi hymyillen.

Auton lisäksi mies aikoo laittaa voittorahojaan muun muassa sijoitusasuntoihin. Myös kesämökki siintelee haaveissa.

– Mökki meren rannalta olisi aika kiva. Saa nyt nähdä, mitä tässä keksii. Töiden tekemistä aion jatkaa entiseen malliin, ja taidan silloin tällöin muutamia lottorivejäkin pelata.

(teksti: Veikkauksen mediapalvelu)

rahaanet