Paimioon tulossa erikoinen Lumikki

0
Aada Sevón (etualalla oikealla) oli myös viime vuonna näyttelemässä Paimion lapsi- ja nuorisoteatterissa. Venla Lattu sen sijaan on ollut mukana kesäteatterissa. Taustalla näkyvää Veikko Entosta on nähty kesäteatterin lavalla vuodesta 2006, Mira Lattua kolmena kesänä.

 

Aada Sevón (etualalla oikealla) oli myös viime vuonna näyttelemässä Paimion lapsi- ja nuorisoteatterissa. Venla Lattu sen sijaan on ollut mukana kesäteatterissa. Taustalla näkyvää Veikko Entosta on nähty kesäteatterin lavalla vuodesta 2006, Mira Lattua kolmena kesänä.
Lumikkia näyttelevä Aada Sevón (etualalla oikealla) oli myös viime vuonna näyttämöllä Paimion lapsi- ja nuorisoteatterissa. Venla Lattu sen sijaan on ollut mukana kesäteatterissa. Kuvan taustalla erottuvaa Veikko Entosta on nähty kesäteatterin lavalla vuodesta 2006, Mira Lattua kolmena kesänä.

Paimion lapsi- ja nuorisoteatteri on marssittamassa näyttämölle varsin uudenlaisen Lumikin ja 7 kääpiötä. Tarina on tuttu ja perinteinen, mutta kääpiöillä on ad/hd:ta, lukihäiriötä ja monenmoista muuta nykyaikaista vikaa. Musiikkia kuullaan rockista ja hevistä hiphoppiin ja kasaridiscoon.

Kimmo Virtasen käsikirjoitus on todella raikas ja kreisi versio Lumikista, ihastelee Merita Seppälä.

Seppälää on nähty usein Paimion kesäteatterissa ja lapsi- ja nuorisoteatterissa. Nyt hän astui ensimmäisen kerran ohjaajan saappaisiin.

Paimion lapsi- ja nuorisoteatterin historiassa nähdään ensimmäistä kertaa näyttämöllä myös aikuisia. Ensi-ilta on perjantaina.

Lisää Lumikista 11.3.2014 Kunnallislehdessä.