Poliisi tutkii kahta tapon yritystä Paimiossa

1

Poliisi kutsuttiin torstai-iltana 13.3. puoli kymmenen aikaan Paimiossa Valkojantiellä sijaitsevaan asuntoon, jossa oli puukotettu miestä. Myöhemmin tuli hätäkeskukseen toinen ilmoitus, että joku on pudonnut parvekkeelta.

Poliisi aloitti esitutkinnan kahdesta tapon yrityksestä. Osoitteesta toimitettiin kaksi henkilöä sairaalahoitoon.

Poliisi tekee esitutkintaa ja selvittelee tapausta, ja tiedottaa sen jälkeen lisää.

Asiassa on kaksi henkilöä kiinniotettuna ja kaksi sairaalahoidossa.

1 KOMMENTTI

  1. Toivottavasti Paimiota vuosikymmeniä sekoittaneet huumeet saadaan pois.Paimion kokoisessa kylässä tapahtuu rikoksia asukasmäärään suhteutettuna tosi paljon ja sekopäitä kulkee pitkin katuja.Toivottavasti kukaan ei ole muuttanut Paimioon luultuan sen olevan lintukoto.Huumeet ja Paimio kuuluvat yhteen.

Kommenttien lisääminen on estetty.