Vanhustyön kulttuuriviikko nyt Kaarinassa

0
Sormijumppa tehoaa sekä niveliin että aivoihin.

 

Sormijumppa tehoaa sekä niveliin että aivoihin.
Sormijumppa tehoaa sekä niveliin että aivoihin.

Tällä viikolla vietetään Kaarinan vanhustyön kulttuuriviikkoa. Sen aikana seniorien iloksi järjestetään monenlaista kulttuuriantia runoista ja tanssikummien vierailuista kansanmusiikkiin. Tapahtumia on yhteensä 30.

Tupasvillassa viikko lähti käyntiin jumppabingolla.

Jumppabingoa pelataan samalla tavoin kuin tavallistakin bingoa, mutta joidenkin numeroiden kohdalla laitetaan niin kroppa kuin aivokoppa liikkeelle.

Soudetaan täältä Piikkiönlahden yli Kuusiston linnanraunioille – ja takaisin – ja sitten taas takaisin. Minkäs takia taas takaisin? No kun ne saappaat jäivät sinne toiselle rannalle, palveluohjaaja Mika Leppänen ohjeisti erästä jumppaliikettä Tupasvillassa ja sai väen nauramaan.

Toisaalla Piikkiössä, Valmakodissa saadaan perjantaina kuulla runo- ja musiikkiesitys “Enkeli kanssasi”, jonka tulkitsevat Jukka Saarinan ja Tarja Kupias-Kotilainen. Lauantaina on vuorossa Minna Hokan esittämää kansanmusiikkia.

Valmakodin oma tulevaisuus on yhä epävarma. Sitä on palloteltu Kaarinan päättävissä elimissä pitkään. Mitenköhän sille käy?

Lue lisää Kunnallislehdestä 18.3.2014.