Moottori läksi muka huoltoon

0

SAUVO  Rantolan venelaiturista anastettiin veneessä kiinni ollut 50 hv Yamaha Getol -perämoottori 25.4. aamulla kuuden ja seitsemän välillä. Paikalla oli nähty moottoria irrottamassa kaksi miestä, jotka olivat kertoneet vievänsä perämoottorin huoltoon. Silminnäkijät jäivät asiaa ihmettelemään ja ottivat yhteyden veneen tuttuun omistajaan, jolloin selvisi, ettei huollosta oltu sovittu. Omistaja kiirehti paikalle, mutta röyhkeät varkaat olivat tiessään.
Keski-ikäinen mies ajoi henkilöautoa päihtyneenä 26.4. klo 20.25 aikaan Kemiöntiellä. Tarkkuusalkometrikoe antoi tulokseksi 0.33 mg/l.
Keski-ikäinen nainen kuljetti henkilöautoa päihtyneenä Karunantiellä 26.4. klo 20.05 aikaan. Nainen puhalsi alkometriin 1.19 promillea. Lopullinen promillemäärä selviää verikokeiden tulosten perusteella.