Pääsiäismusikaalin näki 2000 kaarinalaista

0
Näytelmän aikana Jeesus (Henri Kesti) muun muassa siunasi lapsia ja etsi kadonnutta lammasta. Hänen puuhiaan ihmetteli paratiisilintu (Anna-Kaisa Leppänen), Valkeavuoren koulun musiikkiluokkalaiset sekä seurakunnan vapaaehtoiset työntekijät.

 

Näytelmän aikana Jeesus (Henri Kesti) muun muassa siunasi lapsia ja etsi kadonnutta lammasta. Hänen puuhiaan ihmetteli paratiisilintu (Anna-Kaisa Leppänen), Valkeavuoren koulun musiikkiluokkalaiset sekä seurakunnan vapaaehtoiset työntekijät.
Näytelmän aikana Jeesus (Henri Kesti) muun muassa siunasi lapsia ja etsi kadonnutta lammasta. Hänen puuhiaan ihmettelivät paratiisilintu (Anna-Kaisa Leppänen), Valkeavuoren koulun musiikkiluokkalaiset sekä seurakunnan vapaaehtoiset työntekijät.

Kun Kunnallislehti kävi Kaarinan kirkolla, Jeesus kiinnitti parhaillaan mikrofonia mustalla teipillä paratiisilinnun selkään. Huivipäisiä ja kaapuihin puettuja lapsia juoksi sivuhuoneisiin, ja muutama hipsi noutamaan kirkkosaliin unohtuneita pehmoleluja Hallelujaa hyräillen.

Alkamassa oli Kaarinan seurakunnan pääsiäismusikaali. Sen viimeinen näytös oli keskiviikkona, ja sen ehti nähdä noin 2000 ihmistä. Esiintymässä oli seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten lisäksi Valkeavuoren koulun musiikkiluokat, joten esiintyjienkin määrä kipusi yli sataan henkilöön.

Pääsiäisnäytelmä on Kaarinan seurakunnan vuoden isoin koitos.

Lisää Kaarinan seurakunnan pääsiäismusikaalista 17.4.2014 Kunnallislehdessä.