Rastin naisille voitto ”kenraaliharjoituksessa” FinnSpringistä

0

Erityisesti Paimion naisten hyvä valmius tuli testattua viikonloppuna FinnSpring-suunnistuksessa Salossa, jossa naisten ykkösjoukkue voitti sunnuntaina käydyn viestin joukkueella Salla Fagerudd, Vroni König-Salmi ja Inga Dambe. Erityisesti Dambe ankkurina oli pitelemätön suunnistaen kilpailun parhaan osuusajan ja nostaen joukkueen kolmossijalta ylivoimaiseen voittoon.
Lasten rasti- & tukireittiviestissä PR-kolmikko Casper Fingerroos, Jaana Haapala ja Eelis Axelin sijoittui neljänneksi, ja HD21C-sekasarjassa Matias Arola, Sebastian Fingerroos ja Kari Hölsö nappasivat kakkossijan. Miesten viestiin PR ei kovimmilla nimillään osallistunut.
Lauantain henkilökohtaisessa kilpailussa eliittisarjojen paras oli 12.sijallaan Inga Dambe. Valtaosa parhaista PR-nimistä kisasi A-sarjoissa, joissa menestys olikin melkoinen: Saara Norrgrannin voittamassa D21AL-sarjassa viisi ja Markus Lindeqvistin kääräisemässä H21A2-sarjassa peräti kahdeksan kärkisijaa menivät Paimion Rastille. Parhaana juniorina Klaus Haanpää oli 13-vuotiaiden poikien sarjan viides.

Tiomilaan Rasti on nyt todella hyvässä iskussa, lue lisää lehdestä 29.4.!