Voroja liikkeellä ennen pääsiäistä

0

KAARINA  Kampakadulla olevaan omakotitaloon murtauduttiin 13.-14.4. välisen yön aikana. Talosta oli anastettu kannettava tietokone ja koruja. Talon asukkaat eivät olleet kotona kyseisenä yönä.
Samaten Kärjen Rantatien varrella olevan omakotitalon pihalta anastettiin mopo (rekisteritunnus DO-193) 14.-15.4. välisen yön aikana.
Kotimäen koulun tiloissa olevassa nuorisotilassa oli murtauduttu lukittuihin kaappeihin ja kassakoneeseen 15.-16.4. välisenä aikana. Murtautujat saivatt saaliikseen vähän rahaa, maitopirtelöitä, virvoitusjuomia, karkkeja, kahvia ja pakastepullia.
Keski-ikäinen mies jäi kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta Kaarinan keskustassa henkilöautolla 16.4. klo 8.30 aikaan. Mies on syyllistynyt vastaavaan tekoon viimeisen vuoden aikana peräti jo kahdeksan kertaa.