Flash mob vihannesten välissä

0
Vappumieltä jaossa vapunaattona Annika Mutila Dance schoolin flash mobissa Paimion K-supermarketissa.

Marika Mulari , Paimio

Vappuaatto, kello 16, K-Supermarketissa riittää asiakkaita. Erityisesti hedelmäosastolla vaikuttaisi olevan ruuhkaa, ja kun katsoo tarkemmin, kaikki ei ehkä olekaan aivan kuten tavallisesti. Muutamat asiakkaista pitelevät käsissään kameraa ja hyllyjen väleissä kihisee nuoria tyttöjä, joilla kaikilla on päässään punaiset huivit. Osa tytöistä on tekevinään ostoksia, mutta kolme nuorta tyttöä ostamassa pyykinpesuainetta vappuaattona herättää epäilyksiä.
Hetken kuluttua kaupan kovaäänisistä kajahtaa ensisävelet David Guettan kappaleesta Bad ja pesuaineen ostajiin tulee liikettä. Tyttöjä ilmestyy hyllyjen väleistä kaupan käytäville ja vappuostoksiaan tekeviä paimiolaisia hämmästytetään Annika Mutilan tanssikoulun flash mobilla, joka etenee tanssien vihannesosastolta maito-osastolle ja kassoille. Hymy on herkässä niin tytöillä, asiakkailla kuin kauppiaallakin.
– Tytöt itse ehdottivat tätä, koska halusivat mainostaa tanssinäytöstä, kertoo K-kauppias Terhi Wiren.
– Ja oli kyllä hauskoja ilmeitä asiakkailla, saatiin vähän vappumieltä, Wiren kommentoi.
Myös Annika Mutilan oppilaille kokemus oli mukava.
– Tytöt olivat tosi mielissään, olisivat menneet vielä muuallekin flash mobbaamaan. Tämä toimi meillä oikein sellaisena ryhmähengenkohotuspäivänä, Mutila kertoo.
Mutilan tanssinäytöksestä luet huomisesta lehdestä 6.5.!

Vappumieltä jaossa vapunaattona Annika Mutila Dance schoolin flash mobissa Paimion K-supermarketissa.
Vappumieltä jaossa vapunaattona Annika Mutila Dance schoolin flash mobissa Paimion K-supermarketissa.