Nykypäivän nuorimies ei vierasta pukua!

0
Tomas Armanto ja sininen on siis tämän kevään muotiväri myös ruseteissa eli kissimirreissä.

Turkulaisen Wiklund-tavaratalon pukuosastolla on yhtä aikaa leppoisa ja toimelias tunnelma. Paimiolainen tämän kevään ylioppilas Tomas Armanto kertoo pukutoiveistaan, ja pukeutumisneuvoja Raimo Mäkipää kiikuttaa sovituskoppiin housuja, paitoja, kenkiä ja rusetteja. Kaikki sujuu nopeasti ja yhteisymmärryksessä.
Armanto on päättänyt juhlia valmistumistaan ylioppilaaksi tummansinisessä juhlapuvussa. Se sopii Mäkipäälle hyvin, sillä sinisen eri sävyjä on tänä keväänä – toisin kuin vielä vuosi sitten – tarjolla runsaasti.
– Viime vuosi mentiin vielä pääasiassa mustan merkeissä, mutta nyt esimerkiksi sinisen ja harmaan sävyjä on todella paljon. Siniset on osaksi jo myyty loppuun, Mäkipää kertoo.
Mäkipään mukaan nuoret tietävät tänä päivänä erittäin hyvin, mitä he haluavat. Puku ei ole enää nuorisolle kummajainen, vaan asuste, jota tietyissä tilanteissa suositaan ja osataan kantaa ylpeänä.
– Tänä keväänä nuorten mallit ovat todella slimmejä. Mieluummin liian kapeita kuin leveitä. Hartiat, vyötärö ja lahkeet ovat kaventuneet, ja samalla lahkeen pituus on lyhentynyt. Lahje saa olla vaikka vähän vajaa, mutta ei missään tapauksessa laahata maata.
LUE siitä kun Perttu Hemminki oli Tomas Armannon kanssa “pukuostoksilla”  PERJANTAIN lehdestä 9.5.!

Tomas Armanto ja sininen on siis tämän kevään muotiväri myös ruseteissa eli kissimirreissä.
Tomas Armanto ja tiedoksi siis, että sininen on tämän kevään muotiväri myös ruseteissa eli kissimirreissä.