Soini kiri Terhoa Sauvossa

0
Jorma Pihl lahjoitti Timo Soinille tekemänsä kurkiparin.

Sauvon S-marketin pihalla oli kuhinaa lauantaiaamuna jo ennen kun kello tikitti puoli kymmentä. Paikalle odoteltiin pikaiselle vierailulle perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinia, europarlamenttiehdokas Sampo Terhoa ja kansanedustaja Maria Lohelaa. Lättypannukin tirisi jo kuumenemassa.

Tunnelma tiivistyi oitis kun Soini saapui paikalle. Monella sauvolaisella oli asiaa puheenjohtajalle ja niin hänelläkin kuulijoille: edellispäivän demarien puheenjohtajavaalin jälkipyykissä Soinia kummastutti, että miten nyt jo sovitellaaan komissaarinpaikkaa joko Kataiselle tai Urpilaiselle.

– Toinen otti hatkat ja toinen sai potkut, täräytti Soini ja väki nyökytteli ympärillä.

Perussuomalaisten mielestä komissaaripaikka kuuluu sitten puolueelle, joka on eurovaalien suurin voittaja, eikä sitä sovi vielä korvamerkkailla.

Euroopan parlamentin jäsen ja ehdokas Sampo Terho säesti Soinia toteamalla, että jo jonkin aikaa häntäkin on kummastuttanut ylipäätään se erikoinen tilanne, että kokoomuksen puoluekokous on muka valitsemassa pääministeriä.

Pääministeripaikkaa seuraavissa eduskuntavaaleissa – ovat ne sitten ajallaan tai etuajassa- tavoittelee Soinikin ja slogan on valmiina:

– Timo Soini – kokemusta!

Näin Soini piikitteli hallituspuolueita siitä, että niin laveasti on “kärkikaartia” nyt pyrkimässä pois kotimaanpolitiikasta.

Soinin mukaan perussuomalaisten tavoitteena on eurovaaleissa jytky, joka tuottaa puolueelle kolme europarlamenttiedustajaa. Näistä yhtä tavoitteleva Sampo Terho sanoi, että hänen päämääränsä on estää liittovaltiokehityksen eteneminen.

PERJANTAINA 16.5. pureudumme eurovaaleihin ja silloin lisää lehdessä!

Jorma Pihl lahjoitti Timo Soinille tekemänsä kurkiparin.
Jorma Pihl lahjoitti Timo Soinille tekemänsä kurkiparin.tiistaina 13.5.!