Syyrialaispakolaisia tulossa vasta syksyllä

2

Vasta loppukesästä Kaarinaan saapuu syyrialaisia pakolaisia. Tällä hetkellä kahdelle perheelle on varattuna asunnot.
– Varsinais-Suomen kiintiö on kaksikymmentä henkeä, joista kaksi perhettä on osoitettu Kaarinaan, kertoo Kaarinan kaupungin palvelujohtaja Antero Paananen.
Muuta tietoa perheistä tai niiden koosta ei vielä ole saatavilla, ja valintaprosessi on vielä kesken Syyrian päässäkin. Todennäköisesti pakolaiset saapuvat Kaarinaan elokuun aikana.

2 KOMMENTIT

  1. onko turvapaikat myönnetty maailmanlaajuisesti kokoajan yleistyvän vainoamisen kohteeksi joutuneille syyrialaisille kristityille vai tuleeko sieltä suomen veronmaksajien elätettäviksi mustaan jätesäkkiin pukeutuvia rasisteja ja niitä “teini-ikäisiä” syyrialaismiehiä ilman mitään henkilöllisyyspapereita?

  2. Vain kourallinen maita vastaanottaa kiintiöpakolaisia. Nyt homma on mennyt siihen että valikoidaan lähtömaan perusteella – siis turvapaikkalottoa. Mielestäni kaikkea humanitaarista maahanmuuttoa, kiintiö- ja elintasopakolaisuutta pitäisi ensisijaisesti hoitaa kriisialueita lähellä, eikä rahdata pitkin maailmaa ja ylläpitää tällaista bisnesmallia.

Kommenttien lisääminen on estetty.