Jukolan viestit Paimiossa 1993

1
Vapaaehtoisten ja ammattitaitoisten tekijöiden juhlaa Jukola on ja oli myös 1993.

Viime lehdessä kerrottiin Kuopion tämän vuoden Jukolan viesteistä ja vajaan vuoden päästä on taas Paimion vuoro. Järjestelyvastuu Paimion Rastilla on yhdessä Turun Suunnistajien kanssa ja tuo jukolalainen kansa ampaisee varmaan silloinkin maastoon niin että tanner tömisee. Näinhän muistetaan tuolta vuodelta 1993. Tässä kuvakimarassa taas arkistomme aarteita, pientä kokoelmaa maisteltavaksi. Tunnetteko keitä kuvassa on?

Täältä muuten löytyy lisää tarinaa Paimio Jukolasta:
http://www.jukola.com/…/jukolan…/paimion-jukola-1993/

1 KOMMENTTI

  1. Timo Lindi viestitti facebookin kautta, että 3. kuvan näkyvin kilpailijanumero on 526. Venlojen joukkueen nro 526 aloittajana on listojen mukaan Arja Kekki. Hänen vieressään oikealle on oletettavasti joukkueet 525, 524, 523 ja 522. Näiltä lähtönumeroilla tuskin on noustu voittajaksi, mutta aikakin joukkueella 526 kisa meni kohtuudella.

Kommenttien lisääminen on estetty.