Moottoritien päällystys katkoo liikennettä

0

Moottoritiellä alkavat huomenna tiepäällystystyöt mm. Skanssin, Raadelman, Hepojoen ja Tammisillan kohdilla. Kohteita on yhteensä viisi ja niiden pituudet vaihtelevat 1,0 – 5,0 km:n välillä. Työt kestävät n. viikon ja alkavat Tammisillan kohdalta. Nämä kohteet tehdään päiväaikaan kuitenkin siten, että työt alkavat aamulla vasta aamuruuhkien jälkeen klo 9.00. Tie on päällystettävillä osuuksilla nelikaistainen. Päällystystöitä tehdään sekä ajoradan oikeanpuoleisella kaistalla (1-kaista) että ohituskaistalla (2-kaista) kumpaankin suuntaan kuitenkin siten, että toinen on kaista koko ajan liikenteen käytössä. Tästä huolimatta tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin, koska liikennemäärät tiellä ovat suuret.

Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.
Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy nettisivuiltamme.