Toukokuu alensi työttömyyttä Paimiossa

0

Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimistossa oli toukokuun lopussa 26 100 työtöntä työnhakijaa. Toukokuu 2014 ei kuluvan vuoden huhtikuuhun verrattuna lisännyt työttömyyttä oleellisesti Peimarissa. Paimiossa asiat sujuivat niinkin hyvin, että kaupungin työttömyydessä koettiin toukokuussa 0,4 prosenttiyksikön lasku. Kaarinassa työttömyys kasvoi samaan aikaan 0,1 prosenttiyksikön verran.
Sauvolle toukokuu oli vaikeampi kuin Paimiolle ja Kaarinalle. Kunnan työttömyydessä tapahtui 0,3 prosenttiyksikön suuruinen kasvu työttömien työnhakijoiden määrän kohotessa 7,2 prosentista 7,5 prosenttiin.
Maakunnan suurimman kaupungin Turun työttömyys hipoo jo viittätoista prosenttia. Toukokuun lopulla Turussa oli vailla työtä 14,8 prosenttia työvoimasta. Salossa vastaava prosenttiluku oli toukokuussa 14,4.

Lue lisää xx.xx.xxxx lehdestä