Mopoilu ja metelöinti närkästyttää

1
Terveystarkastaja on kehottanut, että mäkikeskuksen pukuhuonetilojen käytöstä tulisi pidättyä, ainakin toistaiseksi. Kyse on todennäköisesti home-esiintymistä pukuhuonetilojen rakenteissa.

Lähitalojen asukkaat ovat kyllästyneitä nuorten metelöintiin ja roskaamiseen Paimion urheilupuiston parkkipaikan alueella. Erityisen närkästynyt asiaan on alueen pitseriayrittäjä, jonka mukaan nuorten metelöinti karkottaa asiakkaita.
– On ollut isoja ongelmia nuorten kanssa. Olen puhunut heille, en sata, vaan ainakin tuhat kertaa, mutta siitä ei ole ollut apua. Tulen joka aamu siivoamaan paikkoja pari tuntia ennen pitserian aukeamista. Varsinkin viikonlopun jälkeen pulloja ja roskia on paljon, kertoo Kerim Rasuli.
Parkkipaikalla myös ajellaan iltaisin sekä autoilla että mopoilla. Kaupunki asensi parkkipaikalle alkukesästä korotuksia, liikenteenjakajia sekä tärinärataa hillitsemään ajonopeuksia.

Paimion Varasvuoren hyppyrimäessä ajettiin mopolla maanantain ja tiistain välisenä yönä.
Paimion Varasvuoren hyppyrimäessä ajettiin mopolla maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Nuoret ovat ajaneet mopoilla myös Varasvuoren hyppyrimäkeä ylös, alas ja mopoilleet asukkaita häiritsevästi Paimion Prosessitiellä, joissa molemmissa tarvittiin poliisia rauhoittamaan tilannetta.

Lue lisää Kunnallislehdestä 25.7.

1 KOMMENTTI

  1. Missä vanhemmat????? Mopoissa rekisterikilvet, josta saa selville mopon omistajan ja sen jälkeen suoraan yhteys nuorten vanhempiin,heillähän se lopulta vastuu on lapsistaan ja heidän tekemisistään!!! Eihän voi olla niin, että vuodesta vuoteen nuoret saavat terrorisoida ympäristöä mistään välittämättä ja lain koura ei heitä muka pysty estämään. Mopot valtiolle, niin kuin rattijuopoiltakin autot 🙁 🙁 🙁

Kommenttien lisääminen on estetty.