Näytöskausi päättyi hyviin tunnelmiin

0
Täällä Pohjantähden alla -esitys on saanut paljon kiitosta koskettavuudestaan.
Täällä Pohjantähden alla -esitys on saanut paljon kiitosta koskettavuudestaan.
Täällä Pohjantähden alla -esitys on saanut paljon kiitosta koskettavuudestaan.

Väinö Linnan klassikkoteos Täällä pohjantähden alla esitettiin Paimion Museomäellä viimeisen kerran viime perjantaina. Kesäteatteri sai tällä esityskaudella poikkeuksellisen paljon hyvää palautetta, erityisesti siitä, että oli uskallettu tarttua näin suureen ja koskettavaan näytelmään, joka tarjosi hyvin paljon ajattelemisen aihetta.
Näytelmän ohjaaja Eija-Irmeli Lahti sovitti tekstin Väinö Linnan romaanitrilogian kahdesta ensimmäisestä osasta. Mukana näyttämöllä oli yhteensä 43 näyttelijää ja työryhmässä oli kaikkiaan noin 80 henkeä. Esityksiä oli omaisten näytös mukaan lukien yhteensä 20.
Tämän kesän näytöskausi keräsi kaikkiaan yli 5500 katsojaa. (kuva: Marika Mulari)