Nyt otetaan ”selfieitä” kirkossakin

0
Karunan kirkko on tänäkin kesänä avoin tiekirkko.
Karunan kirkko on tänäkin kesänä avoin tiekirkko.
Karunan kirkko on tänäkin kesänä avoin tiekirkko.

Käsivarren mitan päästä otettuja omakuvia eli ”selfieitä” otetaan tänä kesänä kirkossakin. Tiekirkot ja Kotimaa ovat nimittäin järjestäneet kilpailun, johon voi osallistua lähettämällä itsestä tai kaveriporukasta kuvan tiekirkossa tunnisteella #tiekirkkoselfie. Kilpailu on parasta aikaa käynnissä Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Kuvia voi myös lähettää sähköpostitse.

Tähän mennessä kilpailuun ovat osallistuneet lähinnä kirkon työntekijät, rippikoululaiset ja turistit. Kilpailun parhaat kuvat saavat näkyvyyttä Kotimaa, Kotimaa24 ja Kotimaa Pro -medioissa. Palkintona on iPad sekä kaksi älypuhelinta. Kuvissa täytyy näkyä kirkko, jossa vieraillaan, ja kuvatekstiksi laitetaan kirkon nimi.

Kesällä 2014 avoinna on noin 270 tiekirkkoa. Peimarin seudulla tiekirkkoja ovat Sauvo-Karunan seurakunnan kirkot: Pyhän Klemensin kirkko ja Karunan kirkko.