Paikalliset juovat päivässä 2 cl 100-prosenttista alkoholia

0

 

AlkoholinkulutuspiirrosPAKTerveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n tilaston mukaan Paimiossa ostetaan alkoholia vuodessa 1 026 000 litraa. Luvussa on mukana kunnan alueen Alkoissa, ravintoloissa ja vähittäiskaupoissa myyty alkoholi.

Sauvossa, jossa ei ole Alkoa, vuosittain ostetun alkoholin määrä on hyvin pieni, vain 291 000 litraa. Kaarinassa alkoholia ostetaan reippaasti, 2 864 000 litraa.

Mikäli nämä litrat muunnetaan 100-prosenttiseksi alkoholiksi, Kunnallislehden levikkialueen asukas käyttää alkoholia päivässä 2 senttilitran verran.

Mitä tuoteryhmää Paimion, Kaarinan ja Piikkiön Alkoista ostetaan eniten – väkeviä, olutta, puna- vai valkoviiniä, siideriä? Mikä on Alkon myydyin tuotemerkki, ja onko oluen suosio noussut vai laskenut?

Lue lisää 4.7.2014 lehdestä