Teatteri- ja biisileirillä räpätään ja näytellään

0
- Kivointa on ollut, kun keksii biisinteossa jotain ja se on omasta mielestä hyvää, kertoo Eveliina Maaranen Paimiosta (oik.). Improvisoituja tunteita näyttivät myös (edestä) Tanja Kummelus, Mitja Erjossaari, Onni Aarnio, (takaa) Loan Le, Terttu Isojunno, Vilma Bergring ja Anni Ekholm
- Kivointa on ollut, kun keksii biisinteossa jotain ja se on omasta mielestä hyvää, kertoo Eveliina Maaranen Paimiosta (oik.). Improvisoituja tunteita näyttivät myös (edestä) Tanja Kummelus, Mitja Erjossaari, Onni Aarnio, (takaa) Loan Le, Terttu Isojunno, Vilma Bergring ja Anni Ekholm
– Kivointa on ollut, kun keksii biisinteossa jotain ja se on omasta mielestä hyvää, kertoo Eveliina Maaranen Paimiosta (oik.). Improvisoituja tunteita näyttävät Anni Ekholm, Loan Le, Onni Aarnio, Vilma Bergring, Terttu Isojunno, Tanja Kummelus ja Mitja Erjossaari.

Torstaiaamuna Vuolahden leirikeskuksessa aurinko on jo noussut. Varvikossa piilee valtavia mustikoita. Päivästä on selvästi tulossa helteinen.

Puoli yhdeksän aikaan ylätupaan törmää paljain jaloin unisia lapsia, nuoria ja aikuisia kauhomaan puuroa lautasille. Eilisiltana rannalla oli disco, ja herättäjä Loan Le sekä moni muukin nukkui vahingossa pommiin.

Leirin toiseksi viimeinen päivä saadaan kuitenkin käyntiin.

Teatteri- ja biisileirille Vuolahteen lähti tänä vuonna parisenkymmentä leiriläistä ja kymmenkunta aikuista.

Aina on ollut yhtä hauskaa ja oppinut kaikkea uutta, kertoo neljättä kertaa mukana oleva Anni Ekholm (16 v) Kaarinasta.

Eveliina Maaranen (15 v) Paimiosta on ensikertalainen. Kaveri oli lukenut lehdestä ja innosti mukaan.

On ollut aika kivaa. Ehkä vähän erilaista kuin ajattelin. Ajattelin, että eniten lauletaan yhteislaluja, mutta sen sijaan näytellään ja tehdään itse biisejä, Eveliina miettii.

 

Lue lisää teatteri- ja biisileiristä 29.7.2014 lehdestä