Tunnistatko sinä Turussa sairaskohtauksen saaneen naisen?

0

Turussa kaupassa maanantaina sairaskohtauksen saanut tuntematon iäkäs nainen on edelleen vailla henkilöllisyyttä. Nainen kuljetettiin tajuttomana hoitoon, ja poliisi yrittää selvittää hänen henkilöllisyyttään. Yhteydenottoja uhrin henkilöllisyyden selvittämiseksi poliisi toivoo numeroon 050 4564 805/vastaaja.
Arviolta 70-80-vuotias nainen sai sairaskohtauksen maanantaina klo 10.45 Turun Kärsämäentie 2 – osoitteessa sijaitsevassa valintamyymälässä. Hänellä ei ollut kaupassa mukanaan mitään henkilöllisyydestä kertovaa dokumenttia tai asiakirjaa.
Nainen on normaalivartaloinen, vaaleaihoinen suomalainen, ja puhui suomea, Hänellä on ruskean-harmaat lyhyet hiukset. Pituudeltaan nainen on noin 160 cm. Hän oli pukeutuneena musta-valkoiseen paitaan, valkoiseen takkiin, tummiin ruutukuviollisiin housuihin ja valkoisiin kenkiin. Lisäksi hänellä oli ollut sini-valkoinen kaulahuivi. Mukana kaupassa hänellä oli myös musta kangaskassi sekä hieman käteistä rahaa. Hänen hallustaan löytyi myös avainnippu, jossa oli kodin lukitukseen ja kodin turvajärjestelmiin liittyviä esineitä.
Juuri ennen tajunnan menettämistä hän oli ilmaissut olevansa yksin asuva.