Autoilija vilkaisi kolaripaikkaa ja aiheutti itse toisen kolarin

0

Torstai-iltapäivän kolarissa 4.9. ennen neljää moottoritiellä Paimiossa säästyttiin henkilövahingoilta, vaikka ajoneuvoyhdistelmän perävaunuun törmännyt henkilöauto vaurioituikin pahoin. Henkilöautoa ajoi 20-vuotias nainen. Hän lähti ohittamaan ajoneuvoyhdistelmää ja vilkaisi samaan aikaan vastakkaisen suunnan ajokaistalla tapahtunutta kaatuneen kuorma-auton nostamista. Vilkaisun seurauksena nainen teki ohjausvirheen ja törmäsi perävaunuun, josta auto suistui edelleen päin vasemmalla ollutta turvakaidetta.
Toisen suunnan ajokaistalla nostettiin kuorma-autoa ylös sen vuoksi, että kananmunalastissa ollut auto suistui puolen päivän aikaan moottoritien pientareelle ja edelleen ojaan, jossa se kaatui kyljelleen. Tämän onnettomuuden syystä ei toistaiseksi ole tietoa. Tässäkin tapauksessa vältyttiin henkilövahingoilta.