Kaarinassa päällystystöitä keskiviikosta alkaen

0

Kaarinantietä päällystetään uudelleen Ravattulan päästä Kaarinan suuntaan noin 1,5 km:n matkalta. Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikennevalo-ohjaus. Tällä kohteella liikennemäärät ovat päiväaikaan niin suuret, että liikennehaittojen minimoimiseksi työ tehdään yötyönä klo 18.00-06.00 välisenä aikana. Päällystystyö kestää kaksi yötä. Työt alkavat keskiviikkoiltana 3.9. kello 18.00 jyrsintätöillä.
Kaarinantien jälkeen päällystystyöt jatkuvat Saaristotien ja vanhan ykköstien liikennevaloliittymässä. Liikennehaittojen minimoimiseksi myös tämä työ tehdään yötyönä, ja päällystystyö kestää kaksi yötä. Työt alkavat maanantai-iltana 8.9. kello 18.00 jyrsintätöillä ja jatkuvat tiistai-iltana päällystystöillä.
Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.