Kisatien kevyen liikenteen väylästä vääntöä

0

Kisatien jatkaminen kevyen liikenteen väylänä Valkojantielle ei mennyt läpi Paimion kaupunginhallituksessa, vaan Kisatien kaavamuutos palautettiin äänestyksen jälkeen uudelleenvalmisteltavaksi kevyen liikenteen väylän osalta.

Kaavan olisivat hyväksyneet semmoisenaan Satu Nurmi (kesk.), Timo Virta (sd.), Eeva Heurlin (kd.) ja Carita Mäkinen (sd.). Kaavamuutoksen uudelleenvalmistelun puolesta äänestivät Sini Heino (vihr.), Timo Ilola (kok.), Heikki Kuparinen (kesk.), Markku Määttänen (kesk.), Seppo Santala (kok.) ja puheenjohtaja Jukka Hongisto (kok.).

Kisatien jatkeelle on ollut varaus vanhassa kerrostalovaltaisessa kaavassa, jonka kerrostaloista suuri osa on kuitenkin jäänyt toteutumatta. Tien jatkamista vastaan kerättiin taannoin adressi, jonka allekirjoittivat lähes kaikki alueen asukkaat.