Myrskyisää tuulta luvassa – Caruna varautuu

0
Myrskylukemiin nousevat puuskat saattavat kaataa taas puita sähkölinjoille.

Suomen lounaisille ja eteläisille rannikkoalueille on sääennusteen mukaan luvassa puuskaisia tuulia tänään iltapäivällä. Carunan sähkönjakelualueista häiriöitä voi esiintyä päivän aikana etenkin Lounais-Suomessa ja Etelä-Suomen rannikkoalueilla, mikäli tuulet yltävät ennustettuihin lukemiin.

 Seuraamme tilanteen kehittymistä ja siirrämme tarvittaessa sähköverkon rakennus- ja kunnossapitotoimissa työskentelevät kenttäresurssimme viankorjaustoimenpiteisiin, käyttökeskuspäällikkö Kimmo Vainiola Carunasta kertoo.

 

Myrskylukemiin nousevat puuskat saattavat kaataa taas puita sähkölinjoille.
Myrskylukemiin nousevat puuskat saattavat kaataa taas puita sähkölinjoille.

Vikatilannetta voi seurata Carunan verkkosivuilta osoitteesta http://www.hairiokartta.caruna.fi/

Carunan jakelualueella asuvat sähkönkäyttäjät voivat saada tietoa sähkökatkoista myös suoraan matkapuhelimeensa maksuttoman Fortum Sähkövahti -palvelun avulla. Ohjeet palvelun käyttöön ottamiseksi löytyvät Fortumin internet-sivuilta osoitteessa www.fortum.fi/sahkovahti