Nuoret miehet kärähtivät ratista

0

18-vuotias mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä Kaarinan keskustassa 4.10. klo 01.25. Poliisille tuli ilmoitus epävarman ajotyylin vuoksi epäillystä rattijuoposta. Poliisi tavoitti auton Poikluomantiellä, jolloin selvisi, että auton kuljettaja oli päihtynyt eikä hänellä ollut ajokorttia. Mies puhalsi tarkkuusalkometriin 0.22 mg/litra eli juuri rangaistavuuden rajan ylittävän lukeman.

Paimiossa vuotta vanhempi nuorimies ajoi henkilöautoa päihtyneenä Sähkömiehentiellä lauantaina aamuyöllä kello 04.22 aikaan. Mies puhalsi tarkkuusalkometriin 0.37 mg/litra.

Kolmas rattijuoppo jäi kiinni ylinopeuden vuoksi 5.10. klo 03.02 Uudenmaantiellä. Autoa kuljettanut keski-ikäinen mies oli ajanut 70 km/h nopeusrajoitusalueella 105 km/h. Tarkkuusalkometrikoe antoi tulokseksi 0.71 mg/litra. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.