Sauvon kirjastosta pääsee audiomatkalle

0
Armas Suomi lainaa Meijerin muistijäljillä -audiomatkan ohjaaja Venla Luomalta. Olemme hyödyntäneet 3D-äänimaailmaa. Äänet voivat tulla ikään kuin takaa tai sivuilta, ja sekin luo jo tietynlaisen elämyksen, kertoo Luoma.

Moni saattoi viime perjantaina ihmetellä Sauvon kirjaston liepeillä seisoneita kuulokepäisiä ihmisiä, joilla oli vielä huomioliivitkin päällään. He olivat Meijerin muistijäljillä -audiomatkalla, joka johdatteli kuulijansa 1930–1950-luvulle Sauvon kirjastotalon menneisyyteen.
Dramatisoitu kiertokävely toteutettiin vuonna 2012 ohjaaja Venla Luoman johdolla. Vuonna 2013 aloitettiin esityksen nauhoitukset audiomatkaksi. Ääninäyttelijöinä toimi joukko sauvolaisia esiintyjiä, jotka värittävät kuunnelmaa humoristisellakin otteella.
Audiomatka on toteutettavissa aina kirjaston aukioloaikoina, viimeistään puolitoista tuntia ennen ovien sulkeutumista. Kuuntelija saa aikamatkalle mukaansa MP3-soittimen ja vihkosen, joka opastaa autenttisille tapahtumapaikoille.

 

Armas Suomi lainaa Meijerin muistijäljillä -audiomatkan ohjaaja Venla Luomalta. – Olemme hyödyntäneet 3D-äänimaailmaa. Äänet voivat tulla ikään kuin takaa tai sivuilta, ja sekin luo jo tietynlaisen elämyksen, kertoo Luoma.
Armas Suomi lainaa Meijerin muistijäljillä -audiomatkan ohjaaja Venla Luomalta. – Olemme hyödyntäneet 3D-äänimaailmaa. Äänet voivat tulla ikään kuin takaa tai sivuilta, ja sekin luo jo tietynlaisen elämyksen, kertoo Luoma.

Lue lisää 21.10.2014 lehdestä