Sauvossa julkaistaan “poikakalenteri”!!

0
Olli Airio poseeraa ja Jussi Kirjonen on kameran takana.

Kyllä, totta se on! Sauvossa on viikonlopulla kuvattu “poikakalenteria”. Asialla olivat Kylämatkan miespuoliset näyttelijät, jotka poseerasivat kuvauksen suorittaneelle Jussi Kirjoselle roolivaatteiden ja vuorosanojen kera.

-Haluaisin olla helmikuun mies, kun olen syntynyt silloin, sanoo Olli Airio salamavalojen keskeltä. Airio näyttää tekopulisongeissaan ja pullonpohjalaseissaan sketsihahmolta ja kerää olemuksellaan varmat naurut.

Idea poikalenteriin lähti vitsistä. Kylämatkojen ohjaaja Venla Luoma ja Sauvon kirjastonjohtaja Päivi Inkinen olivat miettineet tulevan vuoden rahoitusta ja keksineet oivan tavan koettaa rahoittaa sitä.

Lue lisää 28.10.2014

Olli Airio poseeraa ja Jussi Kirjonen on kameran takana.
Olli Airio poseeraa ja Jussi Kirjonen on kameran takana.

lehdestä