Väliaikatietoa seudun srk:ien äänestysaktiivisuudesta

0

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys on käynnistynyt kohtalaisena. Väliaikatiedon mukaan Paimiossa torstaina noin kello 11 aikaan äänestäneitä oli kirjattu yhteensä noin 550. Luvuista puuttuu Wanhalla ja Paltanpuistossa äänestäneitä.
Kaarinan seurakunnassa äänestäneitä oli torstaihin mennessä yhteensä 776. Merkille panemisen arvoista ehkä on, että Kaarinan lukiolla peräti 74 nuorta äänesti keskiviikkona. Selvästi vilkkain ennakkoäänestyspaikka oli Supermarket Katariina, jossa äänestäneitä keskiviikon jälkeen oli jo 325, ja Piispanristin Prismassakin oli vilskettä kolmen päivän jälkeen ollut 228 äänestäjän verran.
Piikkiössä ennakkoäänestyksen alku on ollut hiljaisempaa, koska esimerkiksi seurakuntatalolla ennakkoäänestys on vasta torstaina ja tänään perjantaina. Alkuviikolla kirjastossa äänestäneitä oli kirjattu 134. Piikkiössä on kaksi ennakkoäänestyspaikkaa.
Sauvon seurakunnassa kahdessa ennakkoäänestyspisteessä oli torstaihin puoleenpäivään mennessä käynyt 155 äänestäjää, joista miehiä 43.
Ennakkoäänestys päättyy huomenna

Virva Kangas leimasi äänestyslipukkeita Paimiossa.
Virva Kangas leimasi äänestyslipukkeita Paimiossa.

perjantaina ja varsinainen vaalipäivä on 9.11.