Jokelassa katseltiin korjattavia nurkkia

0
Jokelassa on vielä rapistuneita tiloja odottamassa korjausta.

Kaikki pinnat täytyy uusia, ykkösrakennukseen tarvitaan oppilasvessa, luokkien välistä olisi purettava väliseinä, katon vesivahinko korjattava, ikkunat vaihdettava ja vesipisteitäkin tarvittaisiin lisää. Ainakin nämä seikat tulevat Jokelan koulun rehtori Tarja Vuontelalle ensimmäisenä mieleen kysyttäessä Jokelan koulun ykkös- ja kolmosrakennusten korjaustarvetta.
Jokelan koulun nelosrakennuksen remontti valmistui tänä syksynä, ja käyttöön se saatiin syyskuun alkupuolella.  Rehtori Tarja Vuontela järjesti tiistaina koulussa avoimet ovet ja kutsui paikalle paikallisia päättäjiä tutustumaan jo tehtyyn remonttiin ja vielä remonttia odottaviin rakennuksiin.

Kutsu osuu sopivasti budjettiväännön alle, jossa vastakkainasettelua on syntynyt Jokelan ja Vistan koulujen remontista.  Tarja Vuontela ei haluaisi asettaa koulujen remontteja vastakkain. Hänen mukaansa molemmat koulut kaipaavat yhtä lailla remontoimista. Hänellä on kiistaan ratkaisuehdotuskin.

Jokelassa on vielä rapistuneita tiloja odottamassa korjausta.
Jokelassa on vielä rapistuneita tiloja odottamassa korjausta.

Lue lisää 21.11.2014 lehdestä