Kaarinan ja Piikkion oppilaita jatkoon

0

Taitaja9-paikalliskarsintojen voitto osui Kotimäen kouluun Kaarinaan. Piikkiön Yhtenäiskouloun  IhanVaanTiimi tuli toiseksi ja saman koulun Säätäjät -joukkue neljänneksi.

Taitaja9 on peruskoulun 9.luokkalaisille suunnattu leikkimielinen tiimikilpailu, jossa kolmen hengen joukkueet mittelevät kädentaidoista rastikilpailussa. Taitaja9-kilpailujen paikalliskarsinnat järjestettiin Turun ammatti-instituutin Peltolan koulutalossa tiistaina 4.11.2014. Tämän vuoden karsintoihin osallistui huimat 80 joukkuetta Turun seudun peruskouluista.

Joukkueita oli Turusta, Paraisilta, Kaarinasta sekä Sauvosta. Neljä parasta joukkuetta pääsee 20.11.2014 Salossa käytäviin aluekarsintoihin. Aluekarsinnoista kuusi parasta joukkuetta pääsee finaaliin, joka pidetään Taitaja2015 ‑kilpailujen yhteydessä toukokuussa Turussa. Koko maan paras Taitaja9-joukkue voittaa itselleen moposkootterit.

Neljän kärki:

1. Kotimäki 4, Kotimäen koulu (Kaarina), Tuuli Aikola, Vili Halava, Sofia Lindblad, aika 20:10
2. IhanVaanTiimi, Piikkiön Yhtenäiskoulu, Vilma Hanson, Rolle Puumalainen, Valtteri Ratia, 20:30
3. Supernaiset, Lyseon koulu (Turku), Anna Sand, Olga Rönkä, Jussi Saarni, 20:35
4. Säätäjät, Piikkiön Yhtenäiskoulu, Kiia Kantoluoto, Jenna Linnansuu, Santeri Väätäjä, 20:50