Kaarinan veroprosentti 19,25% kahtena seuraavana vuotena

0
Nuijankopautuksen saaminen veroprosentin korottamiseen perään vaati kaksi neuvottelutaukoa.
Nuijankopautuksen saaminen veroprosentin korottamisen perään vaati kaksi neuvottelutaukoa.

Kaarinalaisia verotetaan ensi ja sitä seuraavana vuonna 19,25%:n kunnallisverolla. Näin päätti valtuusto maanantaina illalla.

Päätös syntyi kahden neuvottelutauon jälkeen. Ryhmäpuheenjohtajat katosivat keskustelemaan asiasta keskenään, minkä jälkeen kokoomus pohti asiaa suljetuin ovin. Lopulta ryhmät pääsivät yhteisymmärrykseen, jossa veroäyriä nostettiin neljänneksellä ja äyri sidottiin kahdeksi vuodeksi.

Kaarinan veroprosentti on ollut kuluvana vuotena 19%. Kaupunginhallituksen esitys valtuustolle oli niinikään 19%:n suuruinen, vaikka kaupunginjohtaja Harri Virran ehdotuksessa sitä olisi korotettu 19,50 prosenttiin.

Lue lisää 21.11.2014 lehdestä