Langh Shipissä johto isältä tyttärelle

0
Laura Langh-Lagerlöf seuraa vuodenvaihteessa isäänsä Hans Langhia varustamon toimitusjohtajaksi.

Hans Langh -perheyrityksen laivayhtiön, Oy Langh Ship Ab:n uutena toimitusjohtajana aloittaa vuodenvaihteessa Laura Langh-Lagerlöf. Nykyinen toimitusjohtaja, merenkulkuneuvos Hans Langh siirtyy varustamon hallituksen puheenjohtajaksi.
– Perheyrityksen luonne ei vaihdoksessa muutu. Laura Langh-Lagerlöfissä on samaa ongelmanratkaisukykyä kuin isässään, ja uskomme hänen luotsaavan varustamoa hyvin tulevissa haasteissa, kommentoi varustamon hallituksen puheenjohtaja, diplomi-insinööri Tom Niemi ja kiittelee  Hans Langhia yli 30 vuoden johtajuudesta yrityksessä.
65-vuotias Hans Langh jää yritykseen neuvonantajaksi ja keskittyy ensi vaiheessa laivojen savukaasupesureiden käyttöönottoon.
Oy Langh Ship Ab varustamolla on viisi rahtilaivaa ja noin tuhat itse kehitettyä erikoiskonttia terästuotteiden kuljettamiseen.
Hans Langhin tyttäret Laura ja Linda ovat jatkossa molemmat perheyritysten toimitusjohtajia. 31-vuotias Linda Langh aloitti perheen toisen yrityksen, Pesupalvelu Hans Langh Oy:n toimitusjohtajana vuonna 2011.

Laura Langh-Lagerlöf seuraa vuodenvaihteessa isäänsä Hans Langhia varustamon toimitusjohtajaksi.
Laura Langh-Lagerlöf seuraa vuodenvaihteessa isäänsä Hans Langhia varustamon toimitusjohtajaksi.

Lue lisää 21.11.2014 lehdestä