Paimio ja Sauvo jatkavat itsekseen

0
Naakka pysyy Sauvossa ja kaira Paimiossa- kuten osattiin aavistaakin.

Maanantaina se kerrottiin Sauvossa ja tiistaina Paimiossa kuntaselvittäjä Risto Kortelaisen suulla: Paimiolle ja Sauvolle ei esitetä kuntaliitoksia, ei Turun suuntaan eikä myöskään kaksikon kesken, vaan ne jatkavat itsenäisinä kuntina. Kaarina sen sijaan joutuu selvityksen tekoon Turun suunnalla, Liedon, Ruskon ja Raision kanssa.
Virallisesti kuntajakoselvityksen selvitysmiehet tekevät tämän esityksen ensi viikolla, mutta asia julkistettiin kaikissa kolmessa kunnassa tällä viikolla maanantai-, tiistai- ja keskiviikkoiltoina järjestetyissä kuntalaisten kuulemistilaisuuksissa.
Selvitysmiehet päätyivät tähän ratkaisuun sen jälkeen, kun soteuudistuksen viimeisimmät vaiheet selvisivät, ja kävi ilmi, että sotepalveluilla ei juuri ole jatkossa merkitystä kuntarakenteelle.

Lue lisää 21.11.2014

Naakka pysyy Sauvossa ja kaira Paimiossa- kuten osattiin aavistaakin.
Naakka pysyy Sauvossa ja kaira Paimiossa- kuten osattiin aavistaakin.

lehdestä