Paimio myönsi vastuuvapauden PAKK:n entiselle toimitusjohtajalle

0
Paimion ammatillisen aikuiskoulutuskeskuksen nimi jäi historiaan, kun PAKK yhdistyi Turun aikuiskoulutuskeskukseen vuodenvaihteessa 2009.
Paimion ammatillisen aikuiskoulutuskeskuksen nimi jäi historiaan, kun PAKK yhdistyi Turun aikuiskoulutuskeskukseen vuodenvaihteessa 2009.
Paimion ammatillisen aikuiskoulutuskeskuksen nimi jäi historiaan, kun PAKK yhdistyi Turun aikuiskoulutuskeskukseen vuodenvaihteessa 2009.

Paimion kaupunginvaltuusto päätti torstain 13.11. kokouksessaan mm. vastuuvapauden myöntämisestä Paimion ammatillisen aikuiskoulutuskeskuksen entiselle toimitusjohtajalle Pekka Heinoselle kaupungin tilinpäätöksestä vuodelta 2008. Asia liittyy Paimion ammatillisen aikuiskoulutuskeskuksen viime vuosikymmenellä todettuihin epäselvyyksiin.

Kesäkuussa 2009 Paimion kaupunginvaltuusto ei myöntänyt Heinoselle vastuuvapautta. Sittemmin asiaa on käsitelty pääosin “ei vielä julkisena”. Vastuuvapauskysymys on vahvasti kytköksissä PAKK:n koulutusepäselvyyksiin, joista lopulta aiheutui Paimion kaupungille useiden miljoonien eurojen suuruinen jälkilasku.